imc_logga

Träning & Rehab

i.m.c har lång och gedigen erfarenhet av träning i alla former, och framförallt ifrån idrottens värld. Vi är specialister på allt i från rehabilitering av skador och korrektiv träning, hela vägen till uppbyggnadsträning för elitidrottare inom alla sporter. Denna kompetens och erfarenhet erbjuder vi våra kund på en toppmodern träningsanläggning vid sveriges största tennisklubb - Fair Play TK.

Vi har ett nära samarbete med Nordic Wellness, det är denna samarbetspartner som driver själva gymverksamheten. Vi har full tillgång till gymmet, där vi tränar våra kunder, och du som löser träningskort har full tillgång till anläggningen även efter i.m.c:s stängning. Av naturliga skäl har vi många kunder från tennisen, men vi har under åren jobbat med i princip alla idrotter du kan komma på. Och skulle vi inte ha gjort det, så har vi alla djup kunskap i att analysera idrottens kravprofil för bästa upplägg.

Vi vågar påstå att kompetensen inom träning och fysupplägg sticker ut från mängden. Våra fysioterapeuter och specialisttränare har mångårig erfarenhet. Framförallt inom screening, analys, och programdesign. Vi har egna väl beprövade screeningprotokoll, som säkerställer mätbar ständig utveckling. Som kund är det svårt att bedöma om ett träningsupplägg är bra eller dåligt, men vi kan med säkerhet säga att alla våra upplägg är gediget genomtänkta, och alltid individuellt anpassade.

Läs mer i menyn ovan, eller klicka dig vidare här:
Rehabträning
Korrektiv träning
Idrottsfysträning
Screening/tester
Golfspecifikt