imc_logga

Dan Salomonsson

Leg. Fysioterapeut (sjukgymnast)
Klinikchef


Jag brinner för att vara delaktig i mina kunders/patienters hälsoutveckling. Ända sedan starten av imc 1997 har jag drivits av att inte bara tillfälligt lösa ”problem”, utan även få patienter att arbeta proaktivt med sin hälsa i stort.

Mina egna passioner är många, jag räknade vid något tillfälle till dryga 20 hobbyer. Träning har dock alltid varit den största.   Jag gillar variation och utmaningar. Inte nödvändigtvis extrema som förr, men gärna lite utmanande.
 

Jag tränar 365-366 dagarom året där löpning, cykel, tennis och yoga dominerar. Jag har en stark tilltro till att sömn, återhämtning, smart träning och näringsriktig mat är A och O för att hålla sig skadefri och just när det gäller kosten, så söker jag gärna nya vägar för att se hur just min kropp reagerar. 

Jag drivs väldigt mycket av nyfikenhet. Det är det som lett fram till mina kombinerade yrkestitlar såsom Massageterapeut, Leg.Sjukgymnast/Fysioterapeut, Kiropraktor, PMT (personlig mental tränare). Min verktygslåda blir aldrig full, jag har en önskan att aldrig bli mätt på livet och mitt imc. Jag känner en stor TACKsamhet över att få vara den jag är och göra det jag gör.