imc_logga

Vårt team

I.m.c:s medarbetare är alla specialister handplockade inom sina områden, men jobbar med en gemensam grundsyn på människans inbyggda läkningsförmåga. Vi jobbar tillsammans och hänvisar gärna och ofta inom kliniken för att ge våra kunder möjlighet att bygga en optimal hälsa, med ständig hälsoutveckling.
Vi hjälper inte våra kunder bara för stunden, vi strävar efter att utbilda alla våra kunder i hur man skapar en funktionell kropp för de individuella krav du har som person. Det finns alltid nytt att lära. Därför utbildar vi oss kontinuerligt för att kunna ligga i framkant av utvecklingen.
Givetvis har vi ett brett nätverk utanför vår klinik, med samarbeten med försäkringsbolag, specialister och medicinsk diagnostik, t.ex. röntgen och ultraljudsundersökning.
 

Dan

Dan Salomonsson Dan Salomonsson

Dan Salomonsson är verksamhetsansvarig och en av i.m.c:s grundare. Dan är sjukgymnast och specialist inom ortopedisk medicin. Har under åren jobbat mycket som personlig tränare för professionella golfare på Europa- och USA-touren. Medlem i Swedish Golf Tour specialistnätverk. Dan är lärare inom ortopedisk medicin och kiropraktik. 
Läs mer om Dan här

Johan

Johan Klingstam Johan Klingstam

Johan Klingstam har sin idrottsbakgrund inom basket och kampsport. Började som idrottsmassör och personlig tränare, men har mängder av utbildningar inom idrottsmedicin, ortopedmedicin, kiropraktik, rehab- och elitträning, mental träning och näring. Johan brinner för att lära sina kunder om sambandet mellan kroppens alla delsystem, och hur man bygger en funktionell kropp inifrån och ut.
Läs mer om Johan här

Mats

Mats Björk Mats Björk

Mats Björk är klinikens visionär och expert i mental träning. Han har bakgrund som elitspelare i  volleyboll, och arbetar primärt med mental träning och näringsoptimering. Mats är flitigt anlitad föreläsare såväl internt som externt. Bland annat står Mats bakom utbildningen till Lic. personlig mental tränare som hålls här på i.m.c.
Läs mer om Mats här

Carina

Carina Ekelius

Carina Ekelius har sin bakgrund inom fysik/IT/projektledning och har riktat om sitt vetenskapliga intresse mot Kost- & Hälsocoaching inom funktionsmedicin, vilket innebär att jobba med individanpassade positiva livsstilsåtgärder inom områdena kost, näring, fasta, träning, rörelse, stresshantering och sömnvanor för att möjliggöra långsiktig hälsa, välmående och prestation. Carina är även utbildad andningsinstruktör. 
Läs mer om Carina här