imc_logga

Hälsoscreening

Individualiserade livsstilsåtgärder för att nå dina hälsomål!
Personlig och individualiserad hälsokontroll baserad på hälsoenkät, blodprov och samtal. 
Du får förslag på skräddarsydda livsstilsförändringar baserade på både skolmedicin och funktionsmedicin för att nå dina hälsomål.  

Att regelbundet se över sin hälsa, att 'göra en service på sig själv' (och inte bara på bilen), är en god investering för framtiden. Genom att testa ett antal viktiga hälsomarkörer så ökar förståelsen för vilka livsstilsförändringar man kan göra för att öka välmåendet, ha energi och ork i vardagen och bli ‘sitt bästa jag’. Samtidigt har man möjlighet att i god tid upptäcka och kunna minimera risken för vanliga folksjukdomar som diabetes typ 2 och hjärt- och kärlsjukdom.

Hälsoscreeningen vänder sig till dig som vill prioritera din hälsa, öka ditt välbefinnande och kunna ha en aktiv livsstil

Upplägg och kostnad
Ett paket om 2 träffar – Introduktionsmöte och Konsultation – samt telefon och sms rådgivning inom ramen för träffarna.
Du kan alltid komplettera med fler tillfällen för uppföljning och stöd.
Vi kan kommunicera via video, telefon eller ha fysiska möten på Idrottsmedicinskt Center i Malmö, på din arbetsplats eller i hemmet.
Läs mer om hälsoscreening här

Kostnad är 2 200 kr ink moms (för privatpersoner). Obligatorisk test blodpanel tillkommer, kostnad ca 1 200 kr (efter 15% rabatt via Carina Ekelius). 
För enstaka eller löpande möten kring kost- & hälsorådgivning är kostnaden 750 kr/tim ink moms (för privatpersoner).

Kontakt och bokning
För bokning eller frågor kring hälsoscreening är du välkommen att kontakta mig via: carina@nutrivity.se alt 0733-537 007 så kommer jag återkomma till dig snarast. Skriv gärna hur du vill bli kontaktad och förslag på datum och tider.

Välkommen!
Carina