imc_logga

Thom Dahlberg

Leg. Kiropraktor, BSc. MChiro. England

Mitt intresse för träning började med akrobatik och gymnastikträning i 7 års åldern. Efter att både tränat och tävlat i gymnastik fick jag ett erbjudande om att arbeta som gymnastik- och akrobatiktränare i USA. Under året i USA blev jag hjälpt av en kiropraktor, och intresset för kiropraktor yrket växte.

Efter att spenderat en dag med en kiropraktor på en idrottskademottagning, ansökte jag till kiropraktorutbildningen i England. Efter 5 år och avslutad Masterutbildning flyttade jag tillbaka till Sverige och erhöll min legitimation efter ett års praktik.

Fritiden spenderar jag gärna med familjen. Jag tränar för att bibehålla hälsa och välbefinnande och tränar regelbundet styrke- och stabilitets övningar, både på inomhus- och utomhusgym.

Jag har under ett par år tävlat i 60 och 100 m för veteraner. Då tävlar man i sin egen åldersklass, vilket är både roligt och socialt. Allsidighet och regelbundenhet i min egen träning genomsyrar mitt tankesätt, vilket förmedlas i de rehab- och /träningsplaner som jag ger.

Jag undervisar och håller i utbildning via skåneidrotten någon gång per år. Då utbildar jag ledare inom föreningsverksamheter som leder och tränar barn och ungdomar. De utbildningar jag genomför bygger på ett utbildningsmaterial från skåneidrotten och gäller allsidig träning för barn och ungdom, speciellt styrketräning samt akuta skador.
 
För ytterligare information om mig och min verksamhet finner du på kiropraktikrehab.se
 
Väl mött och välkommen att boka din tid här: Kiropraktik & Rehab, Thom Dahlberg
 
/Thom