imc_logga

Roger Brandt

STAC Grundtränare
Idrottsmassör/Manuell terapeut
Dipl. Hälsoutvecklare

(diplom inom hälsopsykologi och mental hälsa, motionsmetodik, stresshantering, hälsoprofilbedömning, livsstilscoachning m.m.)

Jag heter Roger är det senaste tillskottet till i.m.c. Jag är verksam inom manuell medicin och som idrottsmassör sedan 2006 och senare utbildad till STAC-tränare. I grunden är jag också Dipl. Hälsoutvecklare och min yrkesfilosofi är att arbeta med hälsa ur ett helhetsperspektiv, där jag fokuserar på hela individen och min målsättning är att mina klienter blir symptom- och skadefria och får en fungerande fysisk funktionalitet.
 
Ett besök hos mig startar alltid med ett ingående samtal, där vi skapar en hälsoprofil och där jag får en klarare bild om hur jag ska gå vidare med screening, undersökning, eventuella tester, olika behandlingar och träningsupplägg.
 
Mina klienter är allt från elitidrottare till vardagsmotionärer som har som mål att bli symptomfria, få en ökad fysisk funktionalitet med hjälp av mina tjänster och de verktyg jag delar med mig av. Tillsammans jobbar vi med stor dedikation och genuint intresse för att förändra, förbättra och befrämja din hälsa för ett lyckat resultat.
 
Redan sedan barnsben har jag varit idrottsintresserad och främst aktiv inom fotbollen och senare en roll som fystränare. Efter mina utbildningar främst som Hälsoutvecklare och massör/idrottsmassör skapades mitt stora intresse för holistisk hälsa. ag strävar att leva efter devisen ”jag lever som jag lär” och tror på en ständig personlig utveckling på alla plan.
 
För ytterligare information om mig och min verksamhet finner du på rogerbrandt.com
 
Väl mött och välkommen att boka din tid här: rogerbrandt.bokadirekt.se
 
Roger