imc_logga

Leg. Fysioterapeut (sjukgymnast)

Mitt namn är Nina Nilsson och jag har arbetat som Sjukgymnast/Fysioterapeut sedan 1998. Sedan den 1 mars 2017 finns jag på i.m.c på halvtid men fr.o.m den 1 februari nästa år har jag glädjen att kunna erbjuda mina tjänster på i.m.c på heltid!
 
Jag har vidareutbildning inom OMT (Ortopedisk Manuell Terapi) som är ett internationellt specialistområde. Jag har även vidareutbildning inom idrottsmedicin, rörelsekontroll, akupunktur, specifik nackrehabilitering och yrselbesvär samt särskild kompetens inom led- och muskelrelaterade besvär.
 
Jag trivs fantastiskt bra med mitt arbete och mitt yrkesval och finner energi och glädje i alla de möten med människor som det innebär.  Det som driver mig och det som är spännande med yrket är det detektivarbete som det ofta innebär att arbeta som fysioterapeut, d.v.s arbetet med att hitta grundproblemet till de besvär som du söker för. Ibland kan vägen dit vara ganska kort men ibland krävs det lite extra arbete för att nå fram till problemets kärna. Mitt arbete präglas av ett genuint intresse för det jag gör, noggrannhet i arbetet och respekt för de människor jag möter.
 
Jag hittar själv energi, kraft och glädje genom regelbunden träning och en aktiv livsstil.
De senaste åren har det blivit många löprundor som periodvis varvas med styrketräning i olika former. All träning sker på motionsnivå och den enda jag tävlar emot är mig själv.
 
Du är varmt välkommen att kontakta mig för tidsbokning!
 
Nina Nilsson
Leg. Fysioterapeut
0708-927658
nina@i-m-c.se