imc_logga


Idrottsmedicinskt Center är sedan starten 1998 Sydsveriges mest välkända idrottsmedicinska klinik. Vi erbjuder en bred service till alla som är fysiskt aktiva, särskilt för dig som värderar specialistkompetens utan den offentliga vårdens långa väntetider.

Den mångåriga erfarenheten från att hjälpa idrottare på internationell nivå tar vi med oss i mötet med alla våra kunder. Vårt enda krav är att du som person är villig att själv göra en insats och vara delaktig för att förbättra din livsstil och din hälsa. Vi hjälper dig att utvecklas.

På i.m.c har vi en avspänd syn på yrkestitlar. Alla i.m.c:s medarbetare är specialister inom sina områden, men har en likartad grundsyn om människan som en helhet. Vi förstår behovet av kroppslig balans för att underlätta läkning. Inte bara fysiskt, utan näringsmässigt och mentalt. 

​Vi brinner för att hjälpa våra kunder uppnå ständig utveckling, och vi lever själva efter de principer som vi lär. Våra olika sammanlagda kompetenser ger dig som kund optimalt resultat, om du är villig att jobba med dig själv.

Varmt välkommen till oss!

loading...Vår vision:
"Vi skapar ökad livskvalitet och utvecklar den aktiva människan. Vi lyssnar på dig, och med bred kompetens inom rehabilitering och idrott arbetar vi tillsammans för ständig hälsoutveckling."


 

Nyheter

Nu är det dags för en ny grundkurs i fasciamobilisering på Idrottsmedicinskt Center för intresserade.

18-19 maj håller i.m.c en grundkurs tillsammans med fysioterapeut Therese Bruinen. Kursen passar alla som jobbar med manuell behandling och är intresserade av att lära sig vad fascia är, hur den fungerar, och hur vi kan behandla den.

Kursen är till större delen praktiskt inriktad, men går också igenom relevant forskning på området. 

Är du intresserad? Gå in på utbildningsfliken, så finns mer information att tillgå!

Läs hela inlägget »
2018-09-17
Välkommen Roger!
2017-11-22
Aktuella erbjudanden
2017-10-13
Passa på att boka Nina

i.m.c instagram

5

Invigning av nya medlemmar i imc teamet! Välkomna Carina & Tom😀